hypnos terapi har hjälpt många människor att övervinna livshotande beteenden

hypnos är ett förändrat medvetandetillstånd inducerad genom förslag för att hjälpa dig att kontrollera vissa delar av kroppen och / eller sinnen. hypnos terapi utövats i århundraden med utmärkta resultat för att lindra människor av smärta, stress, oönskade vanor och / eller alternativa livsstilar.

hypnos terapi idag

Många människor närmar terapi idag hypnos för en rad olika skäl. Dessa orsaker kan inkludera sluta ett livshotande vana som rökning eller dricka, banta, smärtlindring och / eller bygga självförtroende.

Precis som alla andra terapi, kommer hypnos kräver ett antal sessioner för att uppnå resultat, som måste utföras på uppdrag av hypnotisör utför hypnos terapi. Hypnos terapi kan inte ge dig önskat resultat om du är villig att bli hypnotiserad och delta fullt ut i förfarandet, precis som i fallet med efter en behandling med läkemedel.

få hypnos terapi

Idag kan du lyckligtvis följa hypnos terapi i minst par olika sätt, vilka är, genom en professionell hypnotisör eller hemma genom en själv-inducerande hypnos CD. Många människor hotas av hypnos fruktar att hypnotisör kan ha för mycket makt över din kropp och själ och kan orsaka dig skada i processen.

Men de flesta av dessa utövare är proffs och tillägnad deras yrke. Dessutom kan du alltid ha en familjemedlem med dig i rummet när den terapeutiska behandlingen utförs för att garantera din säkerhet vid alla tidpunkter.

Många människor skäms om hypnos terapi och dölja det från familj och vänner ofta känner att det visar ett tecken på svaghet. De kan inte sätta sig att gå till en hypnotisör heller, på grund av vilken anledning de vädjar till själv-inducerande hypnos CD-skivor.

Du bör vara medveten om att hypnos är inte skadligt. Tvärtom, knackar det faktiskt i egna medel för att finna styrka och självförtroende som inga droger är inblandade när som helst och därför finns det heller inga biverkningar.

bra tips

Om du väljer att använda hypnos CD-skivor, läs instruktionerna noga för att uppnå önskat resultat, för om du gör det på fel sätt du kommer att bli frustrerade och besluta att hypnos terapi inte fungerar när du faktiskt inte hade tillämpat den på rätt sätt. Förvänta dig inte magiska resultat över en natt som du kommer att bli besviken. Följ behandling som anges och ha ett öppet sinne, och resultaten kommer inte ta lång tid att följa.