kanada droger generiska kontra branded

Enligt den kanadensiska Generic Pharmaceutical Association (CGPA), kommer 40% av försäljningsvolymen som genereras av Kanadas Generiska läkemedel industrin från att exportera främst till USA. Många människor runt om i världen, särskilt USA, föredrar att köpa läkemedel från Kanada på grund av de extremt låga priserna på läkemedel. De låga priserna på Canada droger kan redovisas till två skäl – ett mycket effektivt hälsovårdssystem och tidig tillgång till generiska läkemedel.
En kanadensisk lag tillåter Kanadas sjukvård översyn styrelse att sänka priserna på de läkemedel som har varit friendly. Priset för Kanada droger måste vara mindre än medianen för priserna på samma läkemedel i minst sex europeiska länder samt i USA.
kanada droger: generic eller märkesvaror?
I Kanada, droger är mycket billigare än i USA eftersom deras generiska alternativ introduceras på den kanadensiska marknaden långt innan de anländer till den amerikanska marknaden. När du måste välja mellan ett generiskt läkemedel och en märkesvara, måste du vara medveten om skillnaden mellan de två.
Ett generiskt Canada drogen har exakt samma ingredienser som de som finns i dess märkesvaror motsvarighet. De generiska läkemedel är tänkta att ha inte bara samma aktiva ingredienser men också samma dosering, biverkningar, administreringssätt, risker, terapeutiska resultat och styrka. Priset är lägre i fråga om generiska läkemedel eftersom det inte finns något varumärke inblandade. Dessutom finns det inga marknadsföringskostnader eller forskning och utveckling kostnader inblandade när tillverkning av en kopia av en märkt med.
Branded läkemedel patenterats av sina tillverkare så fort de introduceras på marknaden. Men när patent “utgångsdatum kommer närmare, andra läkemedelstillverkare söka tillstånd att utveckla och sälja generika av samma läkemedel. I ett sådant fall, då många olika tillverkare börja sälja samma läkemedel till låga kostnader, tenderar konkurrensen att få ner priset på medicinen.
Några av de skillnader som du kan förvänta mellan generiska och märkesvaror läkemedel är deras färg, form, storlek, märkning och utseende och, naturligtvis, deras kostnad! Men, kom ihåg att köpa generiska Kanada droger från pålitliga apotekare. Det finns många fall av förfalskade Kanada droger i att man måste vara försiktig med. När du köper ett generiskt läkemedel på nätet, måste du se till att din online-apotek är licensierat och säljer endast mot recept. Också gå igenom vittnesmål och kommentarer, om de ges på deras hemsida, för att veta exakt vilken typ av feedback de har fått från sina kunder.