ett etablerat sätt att stoppa berusningsdrickande

Berusningsdrickande är en term som ofta förknippas med ungdomar. Men detta är inte sant. Hur vanligt denna tro har lett till att människor ignorerar hur mycket av ett problem berusningsdrickande är för alla. Berusningsdrickande är ett mycket allvarligt problem och kan orsaka hälsoproblem avvikelser och ofta olyckor. Cirka 92% av amerikanska vuxna som dricker överdrivet rapporterar berusningsdrickande under de senaste 30 dagarna. Även studenter ofta binge dryck, 70% av episoderna berusningsdrickande innebär vuxna över 25 år. Berusningsdrickande är en viktig orsak till alkoholkonsumtion. Cirka 75% av den alkohol som konsumeras av vuxna i USA är i form av binge drycker.
Tusentals kunder har vänt sig till Rhonda Lenair och hon (Själv (s) Healing Experience) för out-of-control problem som berusningsdrickande. Sedan 1987 har över 30.000 människor upplevt “förutsägbart mirakel” genom HON erbjuds exklusivt på The Lenair Själv (s) Healing Center. Genom SHE, livslånga cravings, önskningar och behovet av att själv-sabotage och missbrukar alkohol, mat eller andra ämnen försvinner i till synes ett ögonblick utan uttag, smärta, möten, rådgivning eller behandlingar. Stress, ångest, rädsla och oro att förlora sitt syfte och grepp. Hon är känd för detta fenomen som uppstår och för Alchemizing förödelse i fred.
Den inre frid som uppnås genom SHE är erkänd av många läkare och yrkesverksamma, har några av dem upplevde hon personligen. IM Brosseau, MD från Ontario, Canada talar om en sådan upplevelse. “Jag förstahandsinformation har erfarenhet och kan sanningsenligt säga att Rhonda har förmågan att avskaffa något sug efter alkohol …. Som en läkare, jag först kontaktade detta med viss skepsis. Men hon har hjälpt mig oerhört och jag kan bara rekommendera henne.” Och Margaret A. Fetting, Ph.D.. LICSW, Los Angeles, Kalifornien inser vikten av Rhoda Lenair s metoder för att skapa fred i människor. Hon sa, “jag nu inklusive Lenair metoden i min examen skolklasser och mina workshops. ”

Människor som har besökt henne är extatisk över den erfarenhet och den normalitet som det återställs till sina liv. En av dessa, säger Norm McIver, Belmont, MA,, “Det har varit 10 år och 2,5 månader sedan jag har haft en drink eller upplevt ett sug efter alkohol. Rhonda behandling för min alkohol räddade mitt liv. Jag är evigt tacksam och önskar er all lycka! ”

Sedan 1987 har människor bevittnat flera “mirakel” i närvaro av Rhonda Lenair av dem outgrowing revolverande problem och mönster som blockerar inre frid och har varit föremål för en rad andra förutbestämda oförutsägbara mirakel som också ske genom SHE.