för svampinfektion behandling – matsmältningsenzymet

Någon frågade mig om någon har konsumerar någon av matsmältningsenzymet produkter för svampinfektion behandling. Hon påpekade att en produkt märkt No-Fenol har kommer ut mot hjälp med fenol livsmedel. Det verkar också mot att göra mycket väl mord jäst. Flera hushåll konsumerar No-Fenol plus grapefrukt korn återkalla (GSE) tillsammans och säger att det är en fantastisk jäst slåss kombination.

Hennes allierade nämns också Candex (innehåller cellulas och probiotika). Det finns en annan produkt märkesvaror Candidase såväl som består cellulas och proteaser. No-Fenol består xylanas, cellulas, hemicellulas, och några andra fiber smälta saker. Så, är hon intresserad inom kunskap om andras erfarenheter med någon av dessa saker eller blandningar, oavsett om det är positivt, fördömande, eller ingen snedvrida alls. Hon frågade om dessa enzymer endast utövar sitt inflytande på candida eller jäst i mag-tarmkanalen, eller om de har någon systemisk verkan.

Egentligen skulle min förutsägelse vara främst inom mag-tarmkanalen. Jag vill mot höra många ungefär medan jäst bosatt i kroppen, även om jag hör att det kan vara var som helst och det kan migrera liksom. De jäst cellväggar är lugn av proteiner och cellulosa, så enzymer som bryter dessa fraktioner ned (proteaser och cellulaser) ligger mot vara till nytta inom slåss jäst. De kan orsaka ett antal die-off på egen hand, men verkligen, är effekten extrem när en annan anti-svamp förbrukas med det.

Enzymerna uppdelning hindret och låta jästen-fighter interiör mot vara många effektiva. Därför, No-Fenol och GSE kombination. Dessutom besitter proteaser med receptbelagda medicin för jäst fungerat bra. Enzymer kan komma in i blodet uppsving och gör helande yrke där. Detta är förslaget bak tar enzymer mellan måltiderna mot dämpar artrit, blod damning, virusinfektioner, etc. Så, oavsett om jäst var systemisk, det befogenheter assistans lite, tror jag.