göra ångest och panikattack mediciner fungerar

Den vanligaste behandlingen för ångest som panikattacker är mediciner, majoriteten om inte alla är reglerad i de flesta delar av landet. Eftersom de är reglerade droger, kan dessa läkemedel endast köpas på apotek med ordentlig recept från en läkare. Den vanligaste av dessa läkemedel kommer från en grupp som kallas Bensodiazepiner såsom Ativan, Klonopin, Librium, Librax, Serax, Tranxene, Valium och Xanax. Det finns också läkemedel som föreskrivs för vissa ångestsyndrom såsom beta-blockerare, samlingsskena, MAO-hämmare Neurontin, SSRI och tricykliska antidepressiva.

Inte alla människor tror på förmågan hos apoteket-köpta läkemedel för att läka en person. Nu kanske du frågar om sådana läkemedel avsedda att lindra ångest attacker inklusive panikattacker är effektiva. Sanningen är ångestdämpande och anti-panikattacker mediciner främst förskrivs av läkare eftersom resultaten är snabb och lätt märkbar. Den vanliga kritiken om dessa läkemedel är dock att de inte är naturliga. Även läkemedel kan innehålla syntetiska ämnen, dess ingredienser ändå ursprungligen kommer från växter och örter, men är mer potent än den senare.

I allmänhet är dessa läkemedel fungerar genom att påverka de kemikalier i kroppen genom att förändra och ändra dem så att de inte utsöndras vid onormala nivåer, som orsakar ångest och panikattacker bland andra. Specifikt läkemedel avsedda att lindra panikattacker som ett ångestsyndrom hjälp i någon av de två stegen i panik: den föregripande ångest och panikattack själv. Det finns vissa mediciner som hjälper till att minska tecken på en panikattack i endera eller båda stegen. Det finns mediciner kunde emellertid att blockera själv att patienter inte längre uppleva föregripande ångest scenen.

Men precis som alla andra mediciner, kan sådan medicin inte vara effektiv för alla patienter med ångest och panikattacker. Det kan också vara situationer där du kan ha en negativ reaktion på medicineringen. I sådana fall, aldrig avbryta den eller öka doseringen av självmedicinering. Alltid rådfråga din läkare så att han kan antingen minska eller öka dosen eller helt ändra medicinering.

Även läkemedel vid behandling av ångest och panikattacker kan vara effektiva, har de också nackdelar. Bland nackdelarna är risken för biverkningar hos vilket inkluderar förändring i sexuell aptit, fuktiga händer, förvirring, andningssvårigheter, yrsel, matthet, trötthet, huvudvärk, irritabilitet, illamående, yrsel, nervositet, hjärtklappning, fobiska reaktioner, snabba hjärtslag hastighet, rastlöshet, darrande händer, andnöd, magbesvär, svettningar och skakningar. Dessa mediciner kan också utlösa tolerans, beroende, men sällan orsaka beroende.

Även läkemedel för ångest och panikattacker är bra behandlingar för ångest, beror dess effektivitet fortfarande på religiositet hos patienten att ta dem som veta av läkaren. Vanligtvis kommer läkaren rekommendera att läkemedlet tas i en viss period. Aldrig plötsligt sluta använda medicinen, eftersom det kan förvärra abstinensbesvär. Återkallelse skall också ske gradvis och måste ske under överinseende av en läkare.