6 fibromyalgi smärtlindring strategier

Att behandla smärta i samband med fibromyalgi kan vara en svår uppgift eftersom botemedel som hjälper en person inte kan hjälpa dig. Här är en lista över populära och gemensamma smärta rättsmedel som ska hjälpa dina symptom.

1 Mata in en konsekvent och avkopplande motion rutin är en av de enklaste och mest fördelaktiga sätt att hantera fibromyalgi. Inte bara motion hjälper till att hålla dig frisk och trim, det hjälper också med blodflödet i hela kroppen. Det kan också bidra till att normalisera sömn smattrar och minska den tid det tar för kroppen att återhämta sig från skador. Kom ihåg att aldrig börja en övning rutin utan att rådfråga en läkare först.

2 En låg Carb och proteinrik kost är ett annat populärt sätt att lindra Fibromyalgi smärta. Inte bara kommer äta rätt hjälper din kropp övergripande, genom att eliminera stora mängder mättat fett, raffinerat vitt socker, koffein och alkohol, kan du eliminera många vanligt symptom triggers. Kombinera det med en välgörande motion rutin, och du kommer att vara på god väg till en sundare kropp och mindre smärta.

3 Som någon lång tid drabbad av fibromyalgi kan berätta för dig, känns inget bättre än en bra värmedyna. Pads hjälp med cirkulation och även hjälpa till att mjuka upp muskler och leder som kan värka under svåra anfall av Fibro flare-up. Det finns många olika kuddar som du kan använda, sladdlösa och gammaldags plug-in slag. Det finns också kemiska värmedynor som du kan och även bära under kläderna under dagen. Några av dessa dynor kan vara upp till 8 timmar.

4 Användning av topikala smärtstillande medel är ett annat populärt sätt att ta itu med fibromyalgi. Men en snabb resa till ditt lokala apotek avslöjar en överväldigande val i gnuggar smärtlindring. Branschstandard är, naturligtvis, Bengay. Men om du har provat det och inte bryr sig om resultatet, det finns bokstavligen ett dussin andra valmöjligheter. Och om ingen av de mediciner namn märke verkar göra susen, det finns också en uppsjö av homeopatiska läkemedel och helt naturliga krämer som många av de drabbade svär vid.

5 Meditation kanske inte vara ett universalmedel för smärta, men det kan hjälpa till att lindra en hel del stress som kan vara en viktig utlösande faktor för Fibromyalgisymptom. Meditation är en mycket personlig, och för de flesta en privat praktik. De flesta människor behöver en lugn plats, kanske lite lugnande musik och förmågan att koppla av helt. Meditation kan också ge ett stort lyft för självförtroendet genom att utövare i tankesättet att de kan kontrollera sin fibromyalgi, och därmed deras smärta, liksom.

6 En sista hjälpreda för smärta är djup vävnad massage. Genom att hjälpa till att stimulera blodflödet i leder och muskler som värker, kan symtom och smärta reduceras. Det fungerar ungefär på samma sätt som en värmedyna, men många fibromyalgidrabbade svär vid djupare och mer komplett lindring av en massage. Du kan behöva experimentera med det här alternativet. Försök att hitta en massuse som har behandlat fibro patienter innan som ursprungligen smärtan kan stoppa dig att fortsätta med massage.

Fibromyalgi kan vara en smärtsam och handikappande åkomma. Lyckligtvis finns det många icke-medicinska metoder för att hantera den kroniska smärtan som orsakas av detta tillstånd. Du kan ha till prova flera metoder innan du hittar en som är rätt för dig, men det finns hopp för alla med fibromyalgi.