hur man hanterar njur-infektioner under inledningsskedet

Symptomen på njure infektioner är ganska lika urinvägsinfektioner. I grund och botten, kryper den bakterie som leder till inflammation i urinblåsan upp och når njurarna. Inledningsvis, symptomen är små men förvärra till outhärdliga nivåer på grund av vårdslöshet. De infektioner i njure leda till njure ärrbildning eller skada. Därför måste patienten att genomgå en njurtransplantation eller sätta på dialys.

Därför är det bättre att ta itu med frågan under det inledande skedet. Du kan göra detta på följande sätt:

Ett. Först fixa ett möte med en läkare så fort du märker symtom såsom smärtsam urinering, lätt feber, kräkningar, täta och brådskande behov av att urinera etc. Läkaren genomför en diagnos med hjälp av ett urinprov eller urin kultur. Testerna bestämma omfattningen av infektionen och dess möjliga botemedel. Läkaren kommer att förskriva vissa antibiotika för behandling av njur-infektioner.

2. De antibiotiska läkemedel rekommenderas för en viss bestämd tid. Du bör strikt hålla sig till dem, för att undvika allvarliga följder. Ibland kommer du att känna dig bättre efter några doser. Men sluta inte medicineringen förrän bakterien är helt evakueras från urinvägarna. Varje form av vårdslöshet kan leda till återkommande njur-infektioner.

Tre. Dehydrering är en viktig faktor som initierar urin- urinvägsinfektioner. Därför bör du dricka rikligt vatten. Detta ger tillräckligt med vatten till kroppen som får omvandlas till urin och eliminerar bakterien från kroppen.

4. De urinvägsinfektioner är också åtföljs av smärta i buken och nedre delen av ryggen. Därför kan du ta en smärtstillande och få befrielse från smärtan under det inledande skedet.

Fem. Gå inte till kontoret och koppla av hemma. Låt kroppen att återhämta sig från den svaga skapas på grund av sjukdom. Återfå din energi och sedan chef för arbetet.

Därför, om en patient följer dessa anvisningar och tar hand om sig / själv under det inledande skedet, då du han / hon kan få frihet från de smärtsamma njur-infektioner.