läkemedel som används för behandling av angina pectori

Vastarel är ett receptbelagt läkemedel som används för behandling av angina pectoris (ischemisk hjärtsjukdom). Vastarel rika ingredienser är trimetazidine dihydroklorid. Dess varje tablett innehåller 20 mg av Trimetazidine. Vastarel är en anti-anginal metabolisk agent som genrates myocardial glukosutnyttjande genom konsumtion av fettsyrametabolism. Detta läkemedel fungerar direkt genom att agera på alla stora metabola sjukdomar som sker inom den ischemiska cellen. Detta läkemedel används också för symtomatisk behandling av yrsel, tinnitus, chorioretinal ischemiska sjukdomar och Ménières sjukdom. Detta läkemedel kan användas för andra medicinska tillstånd som föreslagits av läkare.

tillgänglighet
generiskt: –
köpa 35mg trimetazidine 50, 100 och 150 tabletter.

Vilka försiktighetsåtgärder bör jag vidta innan Vastarel?
Vastarel är ett receptbelagt läkemedel och bör ses som exakt ordinerats av läkare. Använd inte Vastarel medicin om ha några problem med hjärtproblem, njursjukdomar och leversjukdomar. Använd inte detta läkemedel om du är allergisk mot Vastarel eller dess ingredienser trimetazidine dihydroklorid, ta väl råd från din läkare innan du byter till Vastarel. Detta läkemedel är inte föreslås för hjärtproblem patienten.

Kan jag ta Vastarel under min graviditet?
Vastarel rekommenderas inte för användning hos gravida kvinnor eller ammande mor. Om du är gravid eller ammar mor och planerar att bli gravid, ska du inte ta detta läkemedel. Tala om för din läkare om du är hyvling att ta Vastarel om du är gravid. Användning av detta läkemedel under graviditet kan skada hälsan hos ofödda eller ammade barn.

Vad är doseringen rekommenderas för Vastarel medicin?
Doseringen av läkemedlet kan vara olika beroende på individuella medicinska behov. I allmänhet är dosen som rekommenderas är en tablett på morgonen och en tablett på kvällen. Användning bör ta detta läkemedel med ett fullt glas vatten under din måltid. Inte öka eller minska dosen på egen hand.

Vilka är biverkningarna av Vastarel?
Vastarel medicin har några vanliga biverkningar som illamående, sjukdom i mag tarmen, feber, anemi, kräkningar och utslag. Om du ser några tecken på symptom av dessa ovanstående medicin rådfråga din läkare omedelbart.

Om detta läkemedel ska förvaras?
Du bör förvara detta läkemedel vid rumstemperatur vid 15 till 30 grader C. Förvara läkemedlet på torr plats, borta från ljus, värme och fukt. Kasta riktigt ordentligt om du inte använder den. Förvara detta läkemedel utom räckhåll för barn och husdjur.