lära sig vad det bästa massage för smärtlindring är

Så vilka faktorer du behöver tänka på när man väljer den bästa massage för dina personliga mål? Första … längden av massage … de mest populära massage varar vanligen från 60 minuter till 90 minuter och är riktade för att lindra stress och föryngra kroppen. Nästa … du och din massage terapeut kommer att behöva välja rätt teknik. Eftersom det finns så många att välja mellan, rådfråga en professionell för att avgöra vad det bästa massage teknik är för de resultat du önskar.
För att hjälpa dig med processen, nedan är några av de bästa – och vanligaste – massage tekniker som finns idag.
Den vanligaste typen av massage är den svenska massagen, som använder långa, jämna slag, knådning eller knacka som antingen kan öka muskeltonus eller slappna av dina muskler beroende på vilken teknik som används och det applicerade trycket. Denna typ av behandling är den bästa massagen för dig om du gillar den traditionella massage metoder. Det är den bästa massage för människor som gillar att vara ansvarig, vilket gör dag-till-dag beslut, som använder det som ett sätt att förnya, uppdatera och förnya.

Om du är en idrottsman som söker massage som hjälper dig att tävla på din bästa nivå, är den sport massage det bästa massage valet för dig. Det är effektiva om de administreras både före och / eller efter att du tävlar och lägger sträcker sig till den grundläggande svenska massage metod.
Vilken är den bästa massage för smärtlindring? Många lovsjunger brytpunkt massage metod när de införlivas med svensk massage behandlingar för uppvärmning och stretching vävnaderna.
Avslappningsmassage är den bästa massagen metod för människor som söker total avkoppling. Det administreras med långsammare, mer rytmiska tryck än den svenska massagen.

Infant massage är det bästa massage för föräldrar att lära sig att arbeta på sina egna barn, det ger en stor bindning upplevelse och lär föräldrar hur man kan lindra kolik och hjälpa sina barn att sova bättre.

Nå din gyllene år och behöver lite hjälp med att hantera de förändringar som sker i din kropp? Geriatriska massage terapi är den bästa massagen valet för dig eftersom det kan öka din ämnesomsättning och lindra smärta.
Kvinnor i olika stadier av graviditeten och hitta prenatal metod vara den bästa massagen för både dem och deras barn. En bra massageterapeut kan rekommendera den bästa behandlingen för varje trimestern.

Djup vävnad massage använder metoderna i den svenska massagen på en djupare nivå av vävnaden. Detta är den bästa massage för dem som söker en djupare nivå av smärtlindring.

Sitta vid en dator hela dagen och ständigt måste ta itu med smärta i axlar, rygg och nacke? Kraniell sakrala kan bara vara den bästa massage teknik för dig. Det kommer att hjälpa dig att ta bort smärtan och sova lugnare.
Din massageterapeut kan hjälpa dig att välja den bästa massage för dig efter att ha diskuterat din sjukdomshistoria och mål.