tree tea oil – veta mer om

Ibland tvål och vatten kan bara inte klippa det. Det finns många mot duschen än svepande smuts eller annat skräp. Det finns massor av bra desinfektionsmedel, men en hel del är disharmonisk på ömtåliga ytor, inte kan komma i kontakt med händerna, ge bort allvarliga rasar, är inte trevligt för miljön, eller är bara rent dyra. Lyckligtvis finns det en naturlig lösning som kan placeras lätt på nätet eller på ett antal butiker. Tea tree oil. Det kanske tonen vill ha något som förbrukas inom alternativ medicin, men är faktiskt en allmän desinfektionsmedel som kan konsumeras inom tvätt, diskvatten, plus splatter flaskor med vatten mot att bli av dofter från ytor, och konsumeras inom platsen för blekmedel eller annars kemikalier mot dusch badrum.

Tvättmedel och diskmedel kan vara ovärderliga och mycket civila besitter hudirritation från doftande tvålar. Så hur kan du tjäna dina kläder eller rätter luktar dusch utan att ha dem tjänar du bryter ut? Tea tree olja kan desinficera och tjänar saker luktar mycket ren. Vilket innebär att du kan konsumera mycket mild tvål mot hjälp att bli av med smutsen och samtidigt förlita sig på oljan mot gör det desinficering. För tvätt, brukar jag mot konsumerar tvål nötter som är en naturlig form av tvål som kan köpas online. Jag kastar några inom en låg dragsko pack och droppa datering av tumla om tea tree olja på förpackningen före att kasta den i brickan. Annat än tillfälligt ha mot konsumerar lite fokuserad ättika, är det alla jag konsumerar mot dusch tvätt. För rätter som jag fyller en diskho med varmt vatten, milt diskmedel och några tumla av oljan. Det är det. Inga disharmoniska kemikalier, ingen behöver diskmaskinen för det mesta.

En av de största desinfektionsmedel du kan stöta på är några tumla av blekmedel inom en splatter flaska med vatten. Den komplikation är detta kan vara dåligt för färger och kan händerna upprördhet lätt. En annan lösning som fungerar nästan lika bra utan att riskera blekning färger och är skonsammare mot de flesta händer är att byta ut blekmedlet med tea tree-olja. Det desinficerar väl, tjänar de ytor som är befläckade luktar dusch och är säkrare ytor runt mat än blekmedel. Bara lägga till några tumlar och fylla flaskan med vatten. Då shower vill just du skulle med blekmedel-vatten. Outspädd tea tree-olja kan vara lite ojämn på ett antal folk händer så se Använd handskar samtidigt integrera den upp. Men späds det är bra. Jag har även konsumeras det inom området för alkohol antibakteriella stänker under influensasäsongen.

Min favorit plats mot konsumerar tea tree olja är i badrummet. Ingenting luktar relativt vill ha ett badrum som inte har polerats sistone speciellt när katterna ‘liters behållare är inom det. Använd splatter ofta mot att hålla det luktade dusch men för radikala dammande anfall plugga upp diskbänken, tillsätt vatten, några tumla av olja, och ta ett antal trasor och skrubba ner missfärgade ytor med det. Det kan konsumeras mot dusch toaletter, golv, väggar, reagerar, sink, dusch dörrar, etc. När du är klar, bara låsa upp diskhon och torka av den förra.

Det kan finnas tillfällen då något starkare än tvål behövs. För dessa stunder, det finns många produkter mot detta arbete. Men framför kurvtagning mot blekmedel eller annars kemikalier, sträva lite tea tree-olja. Du kanske undrar hur bra det fungerar inom duschar, kök, tvättstuga, eller som en spray.